MICHAL PROKEŠmichalprokes big

Od roku 2005 se věnuji gastronomii od hotelu po pivnice. Po roce 2012 jsem se začal zajímat o pivní kulturu Plzeňského prazdroje a.s. a mým zaměřením se stala celková starost o pivo a jeho chuť, tj. od teploty, sanitaci, až po čepování. Složil jsem degustační zkoušky a profesi pivního výčepu se věnuji již několik let naplno.

2007 druhé místo v kraji v čepování piva
2007 třetí místo v mezinárodní soutěži čepování piva
2015 účastník Radegast mistr výčepní
2016 titul Pan výčepní Plzeňského Prazdroje a.s.
2016 vítěz Pilsner Urquell Master Bartender Morava
2016 vítěz Pilsner Urquell Master Bartender
 

V současnosti jsem hlavním výčepním v restauraci Slezska P.U.O.R., kde vám s chutí načepuji mistrovské pivo. www.slezska.com